MotorTheorieboek 2020 - Rijbewijs A Nederland - Motor Theorie Boek met Samenvatting
search
  • MotorTheorieboek 2020 - Rijbewijs A Nederland - Motor Theorie Boek met Samenvatting
  • MotorTheorieboek 2020 - Rijbewijs A Nederland - Motor Theorie Boek met Samenvatting
  • MotorTheorieboek 2020 - Rijbewijs A Nederland - Motor Theorie Boek met Samenvatting

MotorTheorieboek 2020 - Rijbewijs A Nederland - Motor Theorie Boek met Samenvatting

 

Veilige betaling via ideal, Mistercash, paypal of via Bol.com

 

Bezorging via Bol.com binnen 24 uur

Samenvatting

Dit pakket is geschikt voor Nederland. Met dit pakket bereid je je voor op het motor theorie examen in 2020.

Motor Theorieboek met Samenvatting en 5 Uur Online Examentraining + CBR Informatieboekje en Verkeersbordenboekje
Je ontvangt van ons in dit complete pakket een groot aantal producten. In het CBR Informatieboekje kun jij lezen wat er allemaal komt kijken bij het behalen van je rijbewijs. Met het Motor Theorieboek, de Samenvatting en het Verkeersbordenboekje bereid jij je vervolgens zorgvuldig voor op het motor theorie examen. Met de Online Examentraining toets jij tot slot je kennis. Ben jij klaar voor het examen?

CBR Informatieboekje
Met het CBR Informatieboekje kun jij eenvoudig en snel lezen wat je kunt verwachten op het theorie en praktijkexamen. Wat moet je meenemen naar het examen? Hoe gaat het in zijn werk bij het examencentrum van het CBR? Hoe ziet het theorie en praktijkexamen eruit? En wanneer krijg je eigenlijk de uitslag? Met dit informatieboekje kom jij niet voor onverwachte verrassingen te staan!
Motor Theorieboek Rijbewijs A
VekaBest is een van de bekendste en grootste leveranciers van verkeersleermiddelen in Nederland. Met dit Motor Theorieboek Rijbewijs A bereiden zij jou dan ook uitstekend voor op het CBR motor theorie examen. Het motor theorieboek is volledig conform de examenrichtlijnen van het CBR opgesteld, je bent dus 100% goed voorbereid op het motor theorie examen.

De motor theorie stof is in dit theorieboek verdeeld over 14 hoofdstukken. Deze hoofdstukken lopen gelijk aan de categorieën die het CBR hanteert. Ieder hoofdstuk bespreekt een aantal onderwerpen. Te denken aan: verkeerstekens en –lichten, parkeerregels en technische aspecten van de motor. Deze onderwerpen worden helder en duidelijk aan je toegelicht, en ondersteund met prachtige afbeeldingen en praktijkvoorbeelden.

Wij raden dit motor theorieboek van VekaBest aan omdat deze in eenvoudige en begrijpelijke taal is opgesteld. Het theorieboek is hierdoor voor iedereen, ook voor mensen die nog niks van motoren afweten, goed te begrijpen. Ook voor mensen die moeilijker leren is dit boek een uitkomst! Je ontvangt van ons altijd de allernieuwste uitgave van dit theorieboek. Op dit moment is dit de uitgave van 2020. Er is geen nieuwere edite.

Motor Theorie Samenvatting
Met deze Motor Theorie Samenvatting van VekaBest wordt het leren nog makkelijker. Deze samenvatting is opgesteld door de verkeersdeskundigen van VekaBest, en bestaat uit slechts 44 pagina’s. Neem de samenvatting door voordat je aan het Motor Theorieboek begint, om alvast wat kennis op te doen. Of gebruik hem juist kort voor het geplande motor theorie examen, om alle belangrijke punten uit je hoofd te leren. Gebruik hem zoals je wilt, het leren met een samenvatting is gewoon superhandig!

Verkeersbordenboekje
Met dit Verkeersbordenboekje van Zorgeloos Studeren wordt het leren van de verkeersborden supereenvoudig. In dit boekje staan niet alleen de verkeersborden opgesomd, maar wordt ook per verkeersbord uitgelegd welk gedrag van jou verwacht wordt. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en daarmee ook de kans van slagen op je motor theorie examen.

5 Uur Online Examentraining
Tot slot, ontvang je van ons in dit pakket een Online Examentraining Kaart. Met deze kaart kun jij eenvoudig en snel een account aanmaken op het Online Platform van VekaBest. Hier kun jij met de toegangscode maar liefst 5 uur lang online oefenexamens maken.

Wij raden dit product aan, omdat je door het maken van online oefenexamens kennismaakt met wijze van vraagstelling op het CBR motor theorie examen. Ook kun je met oefenexamens heel gemakkelijk testen hoever je bent met leren. Beantwoord je vragen onjuist? Dan krijg je teruggekoppeld wat het juiste antwoord moet zijn. Je leert dus interactief verder!

Veel succes met leren en oefenen