Sena SF2 HD Dual - Motor communicatie - Bluetooth
search
  • Sena SF2 HD Dual - Motor communicatie - Bluetooth

Sena SF2 HD Dual - Motor communicatie - Bluetooth

 

Veilige betaling via ideal, Mistercash, paypal of via Bol.com

 

Bezorging via Bol.com binnen 24 uur

Sena SF2: Bluetooth headset voor communicatie tussen 2 headsets

De Sena SF2 kun je gebruiken voor communicatie tussen twee personen met een maximale afstand van 800m. Daarnaast kun je de Sena SF2 koppelen aan je telefoon of GPS-navigatiesysteem voor het doorgeven van muziek, telefoneren, gesproken navigatie-aanwijzingen enzovoort. De Sena SF2 ondersteunt ook VOX bediening voor de telefoon.

De Sena SF serie is ontworpen om motorrijders te voorzien van een headset met eigenschappen die ze nodig hebben. De modellen beschikken over nieuwe functies zoals Audio Overlay™, snelladen en microfoon mute opties. Audio Overlay werkt het best met Android toestellen, de iPhone heeft gelimiteerde mogelijkheden. De modules zijn gestroomlijnd en plat, zodat ze geen problemen geven met windgeruis.

HD Speakers

Bij de HD versie worden naast de (kleinere) standaard speakers ook grotere HD (High Definition) speakers meegeleverd. De HD speakers geven nog beter, helderder en harder geluid dan de standaardspeakers. Wanneer je weinig ruimte in je helm hebt dan kun je de standaardspeakers blijven geruiken.